Kontakt

Kontakta oss - Ägaren Anton knyter kängorna på fjället

Kontakta oss

Jag som driver Vöks Outdoor heter Anton Vöks. På skidor, till fots och på vattnet erbjuder Vöks Outdoor guidade upplevelser året runt. Lektioner i längdskidåkning och uthyrning av kajaker, kanoter och SUP.

Certifierad längdskidcoach, utbildad Vildmark- och äventyrsguide och certifierad svensk fjälledare. Flera kurser och utbildningar inom området i bagaget.

Vöks Outdoors vision är att tillgängliggöra och utveckla upplevelseinnehåll för besökande i Åredalen samt bidra till hög livskvalitet för boende. Inspirera till och förenkla naturupplevelser, uteliv och aktivitet. 

Med individanpassade lektioner i längdskidåkning finns det möjlighet för nybörjare och motionärer att utvecklas på skidor. Vare sig målsättningen är att förbättra sina tider per kilometer eller för att få en lättsammare naturupplevelse i skidspåren. 

Möjligheten till flexibla guidningar året runt på vatten, till fots eller på skidor bidrar till en anpassad upplevelse för gästen.

Genom att erbjuda en kontaktlös, användarvänlig och lättillgängligt obemannad uthyrning av kanoter, kajaker och SUP med tillbehör i Åre bidrar Vöks Outdoor till att tillgängliggöra möjligheten för naturupplevelser, uteliv och aktivitet både för besökande och boende i Åre. 


Kontakta oss


Omdöme