Säsongskort

Paddla hur mycket du vill i Åre i sommar!

Säsongskort paddling – Upplev sommaren på vattnet utan begränsningar med våra flexibla paddel alternativ! Med vårt säsongskort eller klippkort får du friheten att paddla så mycket du vill, när du vill och med den utrustning som du föredrar – kajak, kanot eller SUP.

Med vårt säsongskort kan du njuta av obegränsad paddling under hela sommaren 2024. Toppa din sommar och boka dina paddelturer enligt ditt eget schema, utan begränsningar. Oavsett om du vill utforska Åresjön i en kajak, paddla stabilt i en kanot eller uppleva friheten på en stand up paddle board så är valet ditt!

För en mer flexibel upplevelse erbjuder vårt klippkort och säsongskort dig möjligheten att välja hur mycket du vill paddla i sommar. Dela upp dina paddlingspass mellan olika typer av utrustning och tider, och maximera din sommarupplevelse på vattnet.

Betala en gång och låt paddling bli en naturlig del av din sommar i Åre. Upplev friheten med att utforska sjöarna och tjärnarna som du vill, när det passar dig bäst och skapa minnen för livet längs vackra vattendrag och sjöar. Boka nu och låt ditt vattenäventyr börja!Använd ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare eller presentkort för att boka en lektion.

Skicka ett mail till anton@voksoutdoor.se för att boka.

Payment method - Cityplay
Payment method - epassi