Kanotäventyr – Dagstur

Paddla ljudlöst fram på strömmande älvar eller stilla sjöar.   

Medan vi låter oss förföras av storslagen natur och fjäll. Vi kokar kaffe över en öppen eld och mumsar på en bulle.

Våra rymliga kanoter rymmer tre personer och har en lastkapacitet på 300 kg och är otroligt stadiga, vilket gör dem perfekta för äventyr med hela familjen. 

Vår tur anpassas efter dina önskemål och det rådande vädret, så att du kan uppleva det bästa naturen har att erbjuda. Vem vet, kanske får vi träffa på allt från bävrar till älgar och renar längs vår paddeltur.

Denna upplevelse är perfekt att dela med både barnen och vännerna. 


Dagstur

Turen startar klockan 08.00 och avslutas 6-8 timmar senare. Denna paddel tur är lämplig för alla. Från de yngsta till de äldsta i familjen.

En guide leder dig under turen, delar med sig av intressant information om området och ser till att du får en trygg och minnesvärd upplevelse.

Under turen stannar vi för en mysig lunch och fikapaus. Njut av nybryggt kaffe, te och läckra snacks medan du kopplar av och tar in den vackra omgivningen. Om förhållandena tillåter gör vi upp en eld och kokar vårat kaffe på plats.

All nödvändig utrustning ingår, men vi rekommenderar att du klär dig i bekväma kläder och tar med en vattenflaska och solskydd, lite extra snacks för att hålla humöret uppe.


VAD INGÅR:

  • Guide
  • Kanot
  • Flytväst (30kg+)
  • Kaffe
  • Fika
  • Dry-bag för att förvara värdesaker i.

PACKLISTA

Packlista skickas ut vid bokning av upplevelsen.

BRA ATT VETA

Att paddla kanot passar alla åldrar. Från dom allra minsta till dom äldsta i familjen.

Alla våra kanoter har plats för tre vuxna personer, eller två vuxna och två yngre barn. Att paddla kanot är stillsamt och härligt. Vi anpassar turen till vädret för dagen och deltagarna.

För att delta behöver man vara simkunnig och flytväst ska alltid användas. För yngre barn, under 30 kg eller som inte kan simma krävs en så kallad “räddningsväst” vilket man själv ombesörjer.
Använd ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare eller presentkort för att boka en lektion.

Skicka ett mail till anton@voksoutdoor.se för att boka.

Payment method - Cityplay
Payment method - epassi