Privat guide sommar

Tänk dig en vandring på fjället eller en paddeltur på vattnet. Tänk dig att du är ute med hela familjen, eller några vänner. Med er har ni en helt egen guide som visar er till dom bästa ställena efter era önskemål.

Guiden visar er längs fina stigar i fantastisk natur, på blanka sjöar eller forsande älvar. Ni får tips inför framtiden och lär er att hantera kart och kompass, sätta upp tält. Laga mat på stormkök och att välja vilket vatten som man kan dricka.

Boka en helt egen guide för er upplevelse i Åre. Boka till aktivitets specifik utrustning. Kanske vill ni ut på en helt privat skräddarsydd kanottur på Indalsälven eller kanske på en vandring och inte vill behöva anpassa er till andra deltagare.


Boka en egen guide för dig eller ditt sällskap.

Vill ni ut på en topptur, en heldags vandring eller paddla på nya vatten? 

Upptäck en värld av äventyr och upplevelser med vår exklusiva privatguide-tjänst, skräddarsydd för dig och ditt sällskap (1-6 personer), oavsett vad ni är ute efter. Vandring, paddling, karta och kompass kurs eller laga mat ute över öppen eld. Lär er att sätta upp tält och använda stormkök. 

Vill ni ut och upptäcka Åredalen Ni blir guidade till till de mest spektakulära platserna i Åredalen av en erfaren och certifierad fjälledare.  

Det är en möjlighet att förverkliga era drömmar och uppleva Åredalens otroliga natur på ert eget sätt. Och det bästa av allt? Fantasin är det enda som sätter gränserna för vad vi kan göra tillsammans, nästan.

Boka en privat guide idag och skapa en minnesvärd upplevelse tillgänglig i hela Åredalen, året runt. 

LÄNGD

Heldag – 8 timmar
Halvdag – 5 timmar
1-6 personer

INKLUDERAT

– Egen guide
– Kaffe
– Bulle

KÖP TILL

– Lunch
– Middag
– Aktivitetsspecifik utrustning


PACKLISTA

Packlista skickas ut vid bokning av upplevelsen.
Använd ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare eller presentkort för att boka en lektion.

Skicka ett mail till anton@voksoutdoor.se för att boka.

Payment method - Cityplay
Payment method - epassi